Ruilen of retourneren

Ruilen of retourneren

We hopen dat je tevreden bent met je item(s). Als je toch een artikel wilt retourneren, moeten we de retourzending binnen 14 dagen na de dag dat je het artikel hebt gekocht, hebben ontvangen. Ruilen is helaas niet mogelijk, retourneer je artikel en plaats een nieuwe bestelling. Het staat ons vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, wel of niet te accepteren.

Voor het retourneren zijn de retourkosten voor eigen rekening. Retourneer uw pakket met een gekwalificeerd transportbedrijf dat u een bewijs van verzending zal verstrekken. We accepteren alleen retourzendingen van artikelen die via deze website zijn gekocht.

We accepteren geen retourzendingen van beschadigde artikelen, artikelen die zijn gedragen of waarvan de labels zijn verwijderd. We raden je aan om de bestelling direct na ontvangst te controleren voordat je de labels en kaartjes verwijdert. Zorg ervoor dat de artikelen die je wilt retourneren goed verpakt zijn. Stuur het naar het volgende retouradres:

Stylelabels
t.a.v. retouren House of Artists
Veersedijk 45
3341 LL Hendrik Ido Ambacht
Nederland

Bewaar altijd uw verzendbewijs.


Let op!

We sturen geen bericht na ontvangst van je pakket. U kunt uw pakket zelf in de gaten houden door gebruik te maken van de track en trace code op uw verzendbewijs.

Na ontvangst van je pakket heeft de retourafdeling 14 dagen de tijd om je retourbestelling te verwerken. Je krijgt bericht zodra je retourbestelling is verwerkt. We zullen het bedrag van je retourzending (minus eventuele verzendkosten) zo snel mogelijk terugbetalen. Vanwege beveiligingsbeperkingen kunnen we niet meer vergoeden dan de aankoopprijs van het artikel.

Mocht je na bovenstaande instructies nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Ze zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:30 op +31 (0)78 610 11 89 of stuur een mail naar webshop@quapikidswear.nl.