Meet the artists

Maak kennis met onze getalenteerde kunstenaars

met wie we een samenwerking zijn aangegaan. 

We brengen regelmatig nieuwe ontwerpen uit,

dus er zullen steeds nieuwe artists worden toegevoegd.

AMO

Amo, een graffitikunstenaar uit Rotterdam, ontwikkelde op 14-jarige leeftijd zijn passie voor graffiti, onder invloed van zijn vrienden en zijn liefde voor rap/hiphop. Als hij zich met graffiti bezighoudt, maakt hij het liefst letterontwerpen. Voor hem draait het niet om geld, maar om de creatieve vaardigheden die je hebt. Hij vond het daarom ook erg leuk en uitdagend om artworks te maken voor onze nieuwe collectie en hij hoopt dat kinderen bij het dragen van de kleding geïnspireerd raken door zijn werk.

GRAPHICS VAN AMO

Jochem Vis

Jochem Vis is een tatoeëerder uit Utrecht. Nadat hij de kunstacademie heeft afgerond, is Jochem fulltime gaan werken als tatoeëerder. Hij maakt het liefst werk dat gebaseerd is op oldskool (klassieke) tattoos maar met een eigen twist: dikke lijnen, harde schaduwen en felle kleuren. Hij heeft al menig mens voorzien van een permanent boevenpak op maat. De prints die hij voor House of Artists maakte, zijn gebaseerd op een paar herkenbare klassiekers uit de tattoo-wereld.

 

 

www.instagram.com/yungjohantattoos/

graphics van Jochem Vis

Lize Prins

Lize Prins is een Rotterdamse illustrator die na haar studie aan de kunstacademie in Zwolle begonnen is als freelancer voor verschillende tijdschriften en bedrijven waaronder Flow magazine en het Volkshotel in Amsterdam. Naast het werk voor opdrachtgevers maakt ze prints en muurschilderingen, alleen en samen met het illustratoren-collectief ‘See:sun’ waar ze onderdeel van uitmaakt.

Haar werk karakteriseert zich door felle kleuren, harde lijnen en zachte texturen. Voor House of Artists maakte ze drie verschillende prints. Haar idee was wat stoerdere prints te maken, juist omdat kinderen niet altijd schattige kleding hoeven te dragen of wíllen dragen. Ze liet zich daarbij inspireren door haar vriend (en tatoeëerder) Jochem, die ook prints maakte voor House of Artists.

 

www.instagram.com/lizeprins/

Graphics van Lize Prins

Maurice Giltjes

Maurice Giltjes is een freelance filmmaker/fotograaf/creative director en bedenkt en maakt krachtige visuals en beeldconcepten. Deze allround artist heeft een passie voor straat- & lifestyle fotografie maar maakt met zijn bedrijf Lost Visuals ook video’s, van corporate branding tot aan bruiloften.

Voor House of Artists heeft hij de eerste collectie in beeld gebracht, zowel wat betreft de fotografie als de video (i.s.m. Tom Holti).

www.instagram.com/thelostvisuals/

www.instagram.com/tom_holti/